NL

HORECA ALS AMBACHT

Brouwen is een vak, maar horeca ook. Kun je geen keus maken uit ons diverse assortiment? Het enthousiaste team van Proeflokaal MOUT verrast je graag met een mooi bier. Daarnaast weten we je van alles te vertellen over de brouwer, waar het vandaan komt en de verschillende smaken.

ALGEMEEN

Let op: in proeflokaal MOUT hanteren wij de hygiënevoorschriften van het RIVM, en vragen u hetzelfde te doen. Per tafel minimaal twee en maximaal vier personen, en we werken zonder reserveringen. Bekijk onze bieren vast via Untappd, en neem ook een kijkje in onze bierwinkel voor een aanvullende selectie.

OPENINGSTIJDEN

Woensdag: 15:00 – 00:00
Donderdag: 15:00 – 00:00
Vrijdag: 15:00 – 00:00
Zaterdag: 15:00 – 00:00
Zondag: 15.00 – 20:00

 

CROWDFUNDING

Dit proeflokaal was er niet geweest zonder de vele enthousiaste bierliefhebbers door het hele land. Dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne heeft Proeflokaal MOUT uiteindelijk zijn plek gevonden in de binnenstad van Groningen.

NEDERLANDS BIER

In het proeflokaal wordt alleen bier geschonken van eigen bodem. Met meer dan 400 brouwerijen hebben we inmiddels een brouwcultuur waar we trots op mogen zijn! Vooruitstrevend, experimenteel en vol van smaak.

PROEFLOKAAL MOUT – CORONA

Welkom terug lieve gasten!

Wie zegt dat het op anderhalve meter niet gezellig kan worden? Met een beetje passen en meten kunnen we veilig, overzichtelijk en gastvrij open. Reserveren is niet nodig.

AMBACHTELIJK PROEFLOKAAL

Zodra je het karakteristieke proeflokaal binnenstapt voel je je direct thuis. Er hangt een sfeer die doet denken aan de jaren 20 & 30, een tijd waarin diverse ambachten het straatbeeld bepaalden. MOUT geeft dat oude, vertrouwde gevoel weer, zonder dat het gemaakt of onecht aandoet. Authentiek, niet gevoelig voor trends. Het proeflokaal straalt warmte uit en verbindt jong en oud.