NL

Agenda

07
Nov

Potje stoof!

Na een on-Nederlandse zomer toch nog een oer-Hollandse herfst. En dat is goed nieuws voor de stoofliefhebbers! Waai woensdag tussen 17:30 en 20:00 aan voor een heerlijke pot stoof van Henk, met rode kool, piepers en natuurlijk een mooie herfstbock van de tap. 15 euro, op=op!

Proeflokaal MOUT
09
Sep

Live: Yorick van Norden!

Bierstad Haarlem brengt ons Yorick van Norden! Hij heeft de sneer van Lennon en Bowie, en schrijft nummers alsof de sixties nog volop aan de gang zijn. Akoestische set op de zondagmiddag, een paar dagen voordat zijn tweede album uitkomt.

Proeflokaal MOUT
10
Jun

Open proeverij zondagmiddag

Op een mooie zondagmiddag in Proeflokaal MOUT verkennen we de beginselen van Nederlands bier en nemen we je mee in de veelzijdigheid in smaken. Meld je uiterlijk donderdag 7 juni aan via een persoonlijk Facebookbericht @MOUT of info@proeflokaalmout.nl.

Proeflokaal MOUT
30
May

Open proeverij - De beginselen van Nederlands bier

We verkennen de beginselen van Nederlands bier en nemen we je mee in de veelzijdigheid in smaken. Vijf bieren, hapjes en een goed verhaal! Meld je uiterlijk zondag 27 mei aan via info@proeflokaalmout.nl.

Proeflokaal MOUT
25
Feb

Open proeverij

Inloopproeverijen voor de beginnende bierliefhebber!!! Je verkent de bijzondere smaken van NL bier, ontdekt je eigen favoriet en hebt bovenal een leuke tijd in MOUT. Zes bieren, bijpassende happen en een goed verhaal! Van 16.00 – 18.00, 15 euro p.p. Meld je uiterlijk donderdagmiddag 22 februari aan bij Susan, via: info@proeflokaalmout.nl Je hoort vrijdag 23 februari of de proeverij doorgaat!

Proeflokaal MOUT